TOKAT HAVA DURUMU
BİZE ULAŞIN (0356) 243 20 21

ÇAMLIBEL BELEDİYESİ

1 PAFTA 0 ADA 1023 PARSELDE KAYITLI 2 KATLI BETONARME İŞYERİ 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46.Maddeleri gereği satış ihale duyurusu

- +

T.C ÇAMLIBEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLAN METNİ

Belediyemiz Encümeninin 05/07/2024 tarih ve 26 sayılı Kararına istinaden Mülkiyeti Belediyemize ait Beldemiz Kemalpaşa Caddesi Köy içi Mevkiinde tapunun 1 PAFTA 0 ADA 1023 PARSELDE KAYITLI 2 KATLI BETONARME İŞYERİ 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46.Maddeleri gereği İhale ile satışı yapılacaktır.

1. İŞİN ADI: Beldemiz Kemalpaşa Caddesi Köy içi Mevkiinde tapunun 1 pafta 0 ada 1023 parselde kayıtlı iki katlı işyerinin, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46.Maddeleri gereği satışı işi

2. İHALE TARİH VE SAATİ: 31/07/2024 Çarşamba günü saat 13:00, Çamlıbel Belediye Başkanlığı ana hizmet binası toplantı odası (Çamlıbel/TOKAT)

3. ŞARTNAME VE EKLERİ: İhaleye ilişkin şartname ve ekleri Çamlıbel Belediyesi Websitesi ve Çamlıbel Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden görülebilir ve 750,00₺ karşılığında Çamlıbel Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden satın alınabilir.

4. İHALE USULÜ: 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. ve 46.Maddeleri gereği Açık ihale usulü

5. İHALEYE KATILACAK İSTEKLİLERDE ARANAN ŞARTLAR:

A) İstekli Gerçek Kişi İse;

• Türkiye’de Tebligat için yazılı Adres Beyanı (Ayrıca Varsa; İrtibat İçin Telefon ve Faks Numarası)

• Nüfus Cüzdanı Fotokopi Örneği (veya eDevlet Nüfus Örneği)

• Vekaleten katılım halinde, Noter tasdikli Vekaletname ile Vekilin Noter Tasdikli İmza Beyannamesi,

• İhaleye iştirak edecekler tarafından tamamen okunup, kabul edildiğine dair her sayfası imzalanmış ihale şartnamesini.

• ihale Şartnamesinin satın alındığına dair makbuz.

• lhale şartnamesinde belirtilen geçici teminat tutarının yatırıldığına dair makbuz veya limit dahili banka teminat mektubunu.

• Belediyemize herhangi bir borcunun olmadığına dair belge, (Belediye Tahsilat servisinden Alınmış)

B) İstekli Tüzel Kişi İse;

• Noter veya Bağlı bulunduğu Odalardan alınmış Tasdikli İmza Sirküsü veya Beyannamesinin Aslı veya Fotokopisi,

• Faaliyeti ile ilgili Mevzuatı gereği gerçek ve tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret/Sanayi/Esnaf veya ilgili bulunduğu odalardan ihale tarihi yılı içerisinde alınmış, gerçek ve tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

• Tüzel Kişilerce İhaleye Vekâleten katılım halinde, Noter tasdikli Vekâletname ile Vekilin Noter tasdikli imza beyannamesi,

• İhale Şartnamesinin satın alındığına dair makbuz.

• İhale şartnamesinde belirtilen geçici teminat tutarının yatırıldığına dair makbuz veya limit dahili banka teminat mektubunu.

• Belediyemize herhangi bir borcunun olmadığına dair belge, (Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden Alınmış)

6. GEÇİCİ TEMİNAT: İhale ile ilgili geçici teminatı ; 84.000,00₺ olup; Çamlıbel Belediye Başkanlığı Ziraat Bankası TR 9800 0100 0239 3521 5417 5005 İBAN numaralı hesaba veya Belediye veznesine yatırılacaktır.